PřihlásitRegistrace

SOBOTA 26. 10. 2019 – M-KLUB VYSOKÉ MÝTO, 13:00 – 22:00
9. BUBENICKÝ FESTIVAL VYSOKÉ MÝTO
mezinárodní bubenická přehlídka

DEREK RODDY (USA)
PETER SZENDOFI (HU)
IGOR FALECKI (PL)
MICHAL DANĚK & MICHAL PAVLÍČEK
ONE HAMU PERCUSSION ENSEMBLE
JOSEF CIGÁNEK

12:00 otevření prostor
13:00 – 13:10 zahájení festivalu stage „B“ 50 min
13:10 – 14:00 As One HAMU Percussion Ensemble stage „B“ 50 min
14:10 – 15:00 Michal Daněk a Michal Pavlíček stage „A“ 50 min
15:10 – 16:00 Igor Falecki (PL) stage „B“ 50 min
16:10 – 17:00 Pepa Cigánek stage „A“ 50 min
17:10 – 18:10 Peter Szendofi (HU) stage „B“ 60 min
18:10 – 18:20 soutěž stage „B“ 10 min
18:30 – 20:00 Derek Roddy (USA) stage „A“ 90 min
20:00 – 20:15 losování vstupenek stage „A“ 10 min
20:20 – 21:00 autogramiáda foyer 40 min